Online kursus

Tilmeld dig et sprogkursus via e-learning

I dag har du flere muligheder end nogensinde for at tilegne dig viden over nettet. Hvis du vil lære et nyt sprog, kan du finde en lang række muligheder via onlinetjenester og apps. Herunder finder du en række gode muligheder.

E-learning er et forholdsvist nyt begreb, som de fleste mennesker alligevel har stiftet bekendtskab med. Det er effektiv læringsform, som ikke kræver fysisk tilstedeværelse, da det kan gennemføres foran skærmen, så længe du har internetadgang.

Afhængigt af hvilken e-learning leverandør der er tale om, vil du have mulighed for at tilmelde dig et kursus, som du kan tage direkte på din telefon, tablet eller computer. Herunder følger en række gode bud på tjenester, som er perfekte til dig, der ønsker at lære et nyt sprog.

Duolingo

Duolingo er en app, som du installerer på din telefon. Den giver dig mulighed for at lære forskellige sprog på en nem, effektiv og brugervenlig måde. Du kan vælge mellem forskellige niveauer, så der er både noget at komme efter, hvis du er begynder, øvet eller mere avanceret i forhold til det specifikke sprog.

App’en egner sig til alle, der ønsker at lære et nyt sprog. Det er en e-learning-form, som er bygget op omkring gamification, hvor du får point, i takt med at du lærer sproget. Den kræver ikke meget forudgående viden, og den er utroligt brugervenlig, uanset om du er barn, teenager eller voksen.

Studieskolen

Studieskolen er en e-læringsplatform, hvor du kan tilmelde dig deciderede sprogkurser, som alle foregår online. Kurserne er specifikt bygget op med henblik på at imødekomme dig, der skal studere eller arbejde i udlandet, så du har en række sproglige færdigheder, inden du begiver dig afsted.

Du kan vælge mellem mange forskellige sprog, ligesom du kan vælge, om du ønsker at tage et sprogkursus på basisniveau, mellemniveau eller som øvet. Du vælger blot det trin, der matcher dig og dit behov, hvorefter du kan gå i gang med kurset.

Fluentu

Fluentu er endnu en e-learning-tjeneste, hvor du kan lære sprog online. Her kan du få 14 dages gratis medlemskab, hvorefter du skal betale for kurset. Det giver dig mulighed for at prøve tjenesten af, før du beslutter dig for, om det er noget for dig.

Du kan tage kurser i langt de fleste sprog, og du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige niveauer. Samtidig kan du tage kurserne i et tempo, der passer ind i din hverdag, så du selv bestemmer, hvor og hvornår du vil tilegne dig færdigheder.