Mor og datter leger

4 ideer til hvordan du kan bruge navneord i dine DIY projekter

Vinteren står for døren og sender os indenfor i varmen. Her kan vi sammen med børnene få tiden til at gå med hyggelige DIY projekter, som kort og godt betyder projekter, hvor vi gør det selv.

DIY er det helt store indenfor boligindretning og kan samtidig bruges som en metode til lidt supplerende hjemmeundervisning, nu hvor Corona endnu engang gør skolegangen usikker.

Det gamle sofabord

Noget af det sjoveste ved DIY er at puste nyt liv i noget gammelt, for eksempel det gamle sofabord.

Uanset hvilket DIY projekt familien kaster sig over, vil der altid være masser af nye ting og sager for ungerne at stifte bekendtskab med, hvor det jo er oplagt at få navneordene på plads i alle de nye materialer som sandpapir, trælakering og meget mere.

Julekort

Ligesom mad bare smager bedst, når det er hjemmelavet, er julekortene på samme måde bare smukkere og mere personlige, når de er lavet DIY.

Her kan du på samme måde sammen med børnene fokusere på alle navneordene for de ting, der skal til for at lave julekort til bedstemor, og samtidig lege med, hvad der skal stå på kortet.

Bring naturen indenfor

Når vi kaster os over DIY projekter, er der masser af sjove materialer at finde i naturen omkring os.

Klæd børnene godt på og gør en udflugt ud af at samle troldegrene, kogler, kastanjer og alt muligt andet, som I kan bruge til små dekorationsprojekter.

Også her er der masser af nye og sjove navneord at lære at kende for børnene, og et utal af muligheder for små, hyggelige projekter.

Inspiration fra Østen

Mange DIY projekter udspringer med inspiration fra andre kulturer, og hvorfor ikke lære lidt om den japanske kultur sammen med børnene, mens I folder smukke origamiophæng i sølv- og guldpapir.

Her kan I gå på opdagelse i dyreriget og folde masser af sjove dyr.

Inspiration til DIY

Nettet bugner med spændende inspiration til DIY, og du kan finde ideer og løsningsmuligheder til alt fra tøj, møbler, boligindretning og meget mere af sjove, kreative projekter.

Ofte handler DIY om at spare penge, men det er samtidig en oplagt måde til at være sammen med børnene på en sjov og hyggelig måde, hvor man eksperimenterer og undersøger sammen, og måske endda lærer noget nyt om Østen eller bliver lidt klogere på vores smukke, danske sprog.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!